zaterdag 1 april 2023

Holle vaten

Interessant hoe Democraten over Donald Trump praten. Trump zou in hun ogen een monster zijn. Ik vraag me af hoe de andere presidenten zoals Obama, de mannen Bush en Clinton dan genoemd zouden moeten worden. Die hebben immers miljoenen doden op hun geweten. Maar blijkbaar is dat voor de gemiddelde Amerikaan heel gewoon. Vandaar dat ik Amerikanen in het algemeen een agressief en moorddadig volk noem. Ik hoef enkel te lezen over de genocides op de inheemse bevolking. Het dodelijk geweld zit er al van meet af aan in bij de Amerikanen.
Opvallend is weer dat de NOS collega CNN aanhaalt en andere zenders met een andere dan anti-Trump mening negeert. Het blijft kwakkelen met de nationale linkse omroep. Mensen met een gezond verstand begrijpen heus wel, dat de Democraten als de dood zijn voor Trump. Men wil koste wat het kost voorkomen, dat hij volgend jaar weer in het Witte Huis zit. Mocht het zover komen, dan zal de naam van het Witte Huis ook als racistisch aangeduid worden. Want zover is men al afgegleden.
Als ik tegenwoordig menig interview en praatprogramma beluister, dan moet ik telkens denken aan een natuurwet. Zij het een variant daarop : de wet van de communicerende holle vaten. Ze klinken alsmaar harder tegenwoordig wegens gebrek aan boerenverstand. Dan liever deze holle vaten. Daar zit tenminste nog muziek in.