dinsdag 26 maart 2024

Nieuws

De aanslag in Moskou blijkt toch verband te houden met moslims. Er zijn inmiddels zeven arrestaties verricht. Toch blijft men de aanslag in verband brengen met Oekraïne, dat de betrokkenheid ontkent.
Het aantal daklozen is flink gestegen. De exacte cijfers zijn niet bekend. Het aantal is gebaseerd op een schatting. Om de politiek niet in z'n hemd te zetten (het gaat immers goed in Nederland) zal het CBS (ook overheid)  politiek correcte cijfers geproduceerd hebben. Het feitelijke aantal daklozen kan daarom best twee keer zo hoog zijn. Er komen nog steeds illegalen binnen en er verdwijnen ook veel mensen uit de AZC's, die zich op straat ophouden.
Tot grote woede van de moordende Joden, heeft de VN Veiligheidsraad voor een staakt het vuren gestemd. Amerika onthield zich dit keer van een veto. Waarschijnlijk vanwege de publieke opinie en de komende verkiezingen. Ik ga er vanuit, dat Israël gewoon doorgaat met de genocide.
Lenny Kuhr (van hits als De troubadour en Visite, visite) is uitgemaakt voor moordenaar tijdens een optreden in Waalwijk. Lenny kreeg onverwacht visite van een aantal Palestijnse activisten. Sneu voor de joodse Kuhr, want ze heeft naar mijn weten zich nooit als voorstander van de genocide uitgelaten. Volgens Lenny zelf waren de kreten niet tegen haar persoonlijk gericht. Ze zei dat omdat de media een andere indruk wekten. Typisch voor de Nederlandse media.
In Amerika doet de linkse politiek er van alles aan om de enorm populaire Donald Trump af te stoppen. Tot op heden is dat niet gelukt. Zelfs de enorme hoge boete was in de ogen van de rechter na hoger beroep, veel te hoog. Trumps boetebedrag is van ruim $450 naar 'slechts'  $175 miljoen verlaagd. Het wachten is op een moordaanslag, want het is en blijft Amerika.