woensdag 5 juli 2023

Een keus maken

Gelezen :

Voor zij die het nog niet helemaal begrijpen, even heel kort: landen worden niet geregeerd door regeringen, maar door financiële groepen die achter de schermen de controle hebben. Zoals Black Rock en Vanguard, de bazen van alle banken op de wereld. Zij positioneren politici door media manipulatie die het volk haarfijn controleren om te stemmen voor wie zij willen. Als dat onvoldoende is, gebruiken ze methoden van verkiezingsfraude. 
De boosdoeners zijn niet slechts onze corrupte politici, maar de verborgen financiële groepen die aan de touwtjes trekken. 
Elk land is officieel opgesteld als een bedrijf met winstoogmerk. Zoek maar op: "Mark Rutte bedrijfsleider". De bevolking is het product. Het merendeel van alle belastinggelden verdwijnt in de zakken van deze financiële groepen. Slechts een miniem deel wordt gebruikt voor het land zelf. Er is geen enkele vorm van controle op wat er met de belastinggelden gebeurt. Niemand vraagt ernaar, niemand legt verantwoording af. De onwetende massa geeft gewoon voortdurend het grootste deel van haar middelen vrijwillig af. 
Landen functioneren officieel als bedrijven die astronomische winsten opleveren voor de financiële groepen die ze beheren. 
Reeds eeuwenlang is er op deze manier een verfijnd systeem van slavernij en uitbuiting, dat voortdurend de wereldbevolking uitzuigt en misbruikt. 
Toch is er nog teveel vrijheid voor de massa. De bevolking neemt te snel toe, en door de technologische vooruitgang worden teveel mensen in staat gesteld om krachtig te ontwikkelen. Voorbeeld: iedereen kan tegenwoordig films maken, een bedrijf opzetten, wereldwijd netwerken, enzovoort. 
De mensheid vormt in toenemende mate een bedreiging voor deze kleine financiële groep. 
Daarom hebben ze het plan opgesteld om tussen 2020 en 2030 de wereld radicaal te transformeren, waarbij zij alle bezit en controle opnieuw - en meer dan ooit - naar zich toe willen trekken. Ze willen de kracht van de mensheid wegnemen en iedereen in totale afhankelijkheid brengen van zichzelf. 
Een simpel voorbeeld: een groot deel van de voedselproductie is nog in private handen van boeren. Dat is een groot obstakel voor hun plan om alles zelf te bezitten. Daarom worden boeren massaal uitgeschakeld en doet een alternatief de intrede: in plaats van natuurlijk rundvlees, bouwen ze reusachtige fabrieken waar insecten worden gekweekt en synthetisch vlees wordt geproduceerd. Het plan is om de wereldbevolking afhankelijk te maken van deze nieuwe voedingsbron, en de oude voedingsproducten uit de weg te ruimen. Dat is slechts een van de ontelbare voorbeelden. 
Ze willen een absoluut monopolie op alles. Net zoals ze een monopolie hebben via Google, Facebook, Amazon, de banken, enzovoort. Alles moet gecentraliseerd worden in hun handen. 
Alle rechten, vrijheden, privacy, middelen en bezittingen van de mensheid moeten stap voor stap, beetje bij beetje, steeds meer in handen gebracht worden van een handjevol entiteiten. 
De methode om dit te verwezenlijken is het orchestreren van wereldwijde rampen, zoals een pandemie, energiecrisis, economische instorting, hongersnood, natuurrampen, klimaatverandering, enz. Iedereen wordt in paniek gebracht, er wordt extreme stress veroorzaakt, zodat de mensheid bereid zou zijn om alles te accepteren, als ze maar verlost worden van deze "vreselijke dreigingen". 
Dan komen de tirannen met hun "oplossing" om iedereen te "redden": het afnemen van rechten en vrijheden, het beperken van ieders bewegingsruimte, het afnemen van alle privébezit, het traceren van ieders leven, het controleren van iedereens financiën, enz. Totale dictatuur. 
Het gouden excuus om dit te doen is dat ze hierdoor "de wereld redden" en de mensheid "verbeteren". Al hun plannen worden verpakt in een schitterend glanzend papier, met een gouden lintje, en wordt gepresenteerd als de ultieme oplossing om alle problemen uit de wereld te helpen. Daarom trappen zoveel mensen erin. Ze denken niet na, doen geen onderzoek, en geloven blindelings de leugens die hen worden voorgespiegeld. 
Het einddoel van deze diverse agenda's is een wereld van allesomvattende slavernij, waarbij het leven voor de grote massa toch een zekere mate van comfort zal bieden, net genoeg om grootschalige opstand te voorkomen. 
Zo gaat het reeds tientallen jaren in China: iedereen is een gevangene van een verstikkend totalitair systeem, maar de domme massa leeft als "gelukkige slaven" in een reusachtig web van controle en tirannie. Iedereen die kritiek heeft "verdwijnt". 
Deze tirannieke slavernij-samenleving van China wordt door de financiële groepen geprezen als het perfecte systeem. Nadat ze het hebben geïnstalleerd in China, willen ze het nu gaan installeren over de hele aarde. 
De strijd die door honderden miljoenen mensen wereldwijd gevoerd wordt, is om dit te voorkomen. 
Het plan moet ontmaskerd worden, voor wat het is: dit is geen wondermooie agenda om de aarde te redden, maar een misdadig plan om de aarde tot een reusachtige openlucht gevangenis te maken. De grootste misdaad sinds mensenheugenis. 
Er is een wereldwijde militaire operatie gaande om dit plan te stoppen. Trump en Putin spelen daarin elk een hoofdrol. Daar ga ik nu niet op in. 
Voor ons is het volgende belangrijk: de mensen die zien wat er aan de hand is, hebben de opdracht om de onwetende massa de ogen te openen. Onze taak is waarheid verspreiden en mensen bekrachtigen om op te staan tegen dit plan.
Dit is de grootste oorlog aller tijden, het moment van universele omwenteling. Zwijgen we? Doen we niets? Staan we aan de zijlijn, zodat de hele wereld overgenomen wordt door de kleine groep, die alles en iedereen aan zich zal onderwerpen? 
Of staan we met zijn allen op? Doen we allemaal wat we kunnen? Ontmaskeren we deze misdadigers, zodat ze hun macht verliezen en de mensheid een nieuwe start kan maken zonder hun tirannie?
De keuze ligt bij ons.