maandag 7 november 2022

Gratis bij een prikkie

Sinds zeer lange tijd heb ik last van de antigriepprik gekregen. Voorheen bleef het beperkt tot een wat gevoelig plekje. Gisteren voelde ik me al niet optimaal en wat loom. Vandaar dat ik geen klap uitgevoerd heb. Het was zo'n ouderwetse zondag, rustdag. Naarmate de dag verstreek ging het bergafwaarts. Ik kreeg vooral last van mijn keel, iets wat overigens al een paar dagen broedde. Over afgelopen nacht zal ik kort zijn : de slechtste ooit. Voor zover ik met kan herinneren. Ondanks de extra deken had ik het geregeld koud. Van slapen kwam dan ook weinig terecht.
Vanmorgen heb ik wel Fenna uitgelaten. Ik had een col over mijn hoofd getrokken. Die heb ik nog van mijn motorfiets outfit bewaard. In eerste instantie voelde ik me wat beter, maar na een paar honderd meter kwam ik de man met de hamer tegen. We hebben toen niet direct rechtsomkeer gemaakt hoor, want Fenna heeft natuurlijk recht op een gewone wandeling. Dus heeft de ouwe doorgezet.
Vandaag houd ik me maar weer koest. Ik denk dat ik vanmiddag even gestrekt ga. En ach, het is maar tijdelijk. It's all in the game!