zondag 6 november 2022

Een vreemd gedoe

Supporters van PSV hebben een spandoek opgehangen voor de woning van de burgemeester van Amsterdam, Halsema. De supporters zijn boos omdat ze niet naar de wedstrijd van hun kluppie tegen Ajax mogen. Ik vond het geen schokkende tekst op datr spandoek, maar de gemeenteraad spreekt van een ernstige zaak, 'een ongekend dieptepunt'. Nou ja zeg, daar gaan de woke watjes weer van onze criminele hoofdstad.
De komst van spreker David Icke werd niet op prijs gesteld; gevaarlijk omdat er rellen kunnen uitbreken. Nee, dan liever de vreedzame demonstratie op Schiphol van Greenpeace. Ook zinvol hoor, maar het liep er wel volledig uit de hand. Er was sprake van verboden, gevaarlijke en strafbare acties. Heel anders dan iemand die er 'vreemde ideeƫn' op na houdt en erover wil vertellen.
"De vaccins zijn niet bedoeld tegen Covid, Covid is er om de vaccins te kunnen maken", is een bekende uitspraak binnen kringen van de 'samenzweringstheorie'. In het Amerikaans leger heeft men informatie bijgehouden over de gezondheid van de militairen. Die informatie toont sinds het toedienen van de mRNA vaccins zorgwekkende informatie, die forse stijgingen laten zien. De militairen waren verplicht zich te laten injecteren. Wie weigerde werd ontslagen.