zondag 11 juni 2023

Wicked wokees

Volgens de Jumbo moet het in de huizen waar kinderen verblijven die examens moeten afleggen, doodstil zijn. Hun ouders hebben louter een verzorgende taak, zoals het brengen van etenswaren en drankjes. Ook zij moeten zich daarbij geluidloos gedragen. Raar, want die kids hebben normaal gesproken de hele dag oordoppen in hun pukkelhoofd.
Als vader ging ik met de kinderen vissen, voetballen, zwemmen, boomhutten bouwen en ravotten. Tegenwoordig zitten vaders met hun zoon voor een wasmachine te kijken naar het wasgoed, Of ze bewonderen vlekken op hun kleding en doen een wedstrijdje wie het best de vlekken kan verwijderen met een wasmiddel.
Een tiener belt de politie. De reden : iemand stelde hem lastige vragen. De scholier werd vragen gesteld van maatschappelijke aard, zoals over armoede, hulp, zorg enz. Hij kon daar niet tegen en voelde zich bedreigd. Een andere scholier besloot maar een vuurwapen van huis te gaan halen. Een docent had tegen hem gezegd, dat ie beter zijn best moest doen. Hij voelde zich zwaar beledigd.
Volgens gelovigen veranderen veel mensen hun gender, omdat ze vinden dat God een fout gemaakt heeft.
Feministen denken geen mannen meer nodig te hebben. Dat de mens dan uitsterft komt niet bij hen op. Hetzelfde geldt voor homo's, lesbiennes en transgenders, die graag een stel vormen. De combinatie van man en vrouw lijkt mij geen fout van wie dan ook. Ik ben blij met zoals het altijd geweest is en in veel gevallen nog is : natuurlijk.