vrijdag 2 juni 2023

Nederland

Voor de ex-KNIL militairen en nabestaanden is geen geld. Er zijn wel miljoenen om (verouderd) wapentuig te kopen voor Oekraïne. Heeft Oekraïne nog steeds niet in de gaten, dat ze belazerd wordt door het Westen? Aan de andere kant wordt het Westen op zijn beurt ook belazerd door Oekraïne.
Er is al langere tijd een trend gaande, waarin wij ons eigen land moeten haten. De trend heeft ook een naam gekregen : Woke. Mensen worden tegen elkaar opgezet, want we moeten allemaal hetzelfde zijn en hetzelfde denken en doen. "Ik ben vega, dus jij moet dat ook worden!", "Ik ben dom / kortzichtig, dus jij moet ook....", "Ik ben voor dit kabinet, dus jij....", "Jij bent Nederlander en geen asielzoeker, dus jij krijgt niets" enz.
Het kabinet dat verantwoordelijk is voor de corona-ellende bepaalt zelf welke vragen er ten behoeve van de corona-enquête gesteld moeten / mogen worden. Een concept dat dagelijks terug te zien is in praatprogramma's en interviews waar leden van de regering aan deelnemen.
Het moet eenheidsworst worden. Vanwege de diversiteit bestaat Nederland niet meer. De nationale driekleur laten wapperen is enkel toegestaan op een beperkt aantal feestdagen. Buiten die dagen om, is het hijsen van de vlag een ernstige vorm van nationalisme, racisme zo niet fascisme geworden. De dwingelandij en de controles zijn uit het oude communistisch systeem overgenomen. Vandaar de interesse van linkse politici in China. Men doet weliswaar vijandig en afstandelijk tegen dat land, maar achter de schermen nemen de westerse linkse politici graag kennis van de werkwijze van de Chinese overheid op het gebied van sociale controle. De financiële banden (omkoping) van o.a. Biden en Trudeau met China wijzen erop. De quasi christelijke Hoekstra is in China op verkenning uit. Onze grootste staatsvijanden zitten in Den Haag.