donderdag 5 januari 2023

Eenzijdigheid en propaganda

Waarom vertelt het nieuws enkel over de hogere temperaturen in Europa en daarbij niet de extreem lagere temperaturen in Amerika? Waarom alleen nieuws over Oekraïne en niet over Rusland? Overigens gebeurt die manier van het nieuws brengen ook in andere westerse landen. Waarom wordt over de misdaden van Israël niet bericht? Niet alleen jegens de Palestijnen. Joden vernielen bijvoorbeeld ook de graven van christenen. Waarom lees ik niets over het advies van dr. Fauci aan de WHO om autopsies na overlijden (na corona vaccinaties) niet toe te staan?
Italië (Meloni) heeft Rusland aangeboden te onderhandelen over vrede. Rusland eist als eerste de toevoer van wapens te stoppen. Poetin wantrouwt Meloni gezien de anti-Rusland houding van Italië in het recent verleden en de steun die het verleent aan Oekraïne. De actie van Italië druist regelrecht in tegen de politiek van de EU. Interessant.
Hier in Dronten omschrijft men de criminele asielzoekers ook graag als 'Drontenaren'. De rellen in Duitsland tijdens de jaarwisseling werden weer veroorzaakt door jonge immigranten. Maar die verwijzingen van de getuigen zijn overal uit het nieuws weggeknipt. Met gevolg dat de slaafse Duitse luisteraar denkt dat het om Duitse jongeren gaat. Veel Duitsers zijn niet blij met het bewust zwart maken van de eigen bevolking. Het is weer hetzelfde liedje als een paar jaar geleden, toen de stroom uit Syrië naar Duitsland kwam. Ook toen werd verzwegen, dat de daders asielzoekers waren. Gelukkig zijn er nog media, die wel voor de volledigheid en feiten gaan.