woensdag 11 januari 2023

De dictatuur

Er zijn veel klachten van leden van de Tweede Kamer over het negeren van aangenomen moties, het passeren van de TK, de partijdigheid van de Kamervoorzitter, de vele lobby's en het eigengereid optreden van het kabinet. Ik noem de verschijnselen tekenen van een opkomende dictatuur.
Nu zijn er ook klachten van hoge ambtenaren, deskundigen die door deze regering geraadpleegd worden. Zij vinden dat deze regering nauwelijks naar hen luistert en zelfs beslissingen neemt en publiekelijk uitspraken doet, die haaks staan op die van de ambtelijke deskundigen. Ergo : de dictatuur groeit veel sneller. Interessant is te lezen, dat de geneeskundige dienst stelt, dat gezonde kinderen onder de 12 jaar geen coronavaccinatie nodig hebben. Huh? Dat was vorig jaar volgens De Jongen en Kuipers wel nodig.
Weer een jong iemand in de sport, doe 'zomaar' plotseling overlijdt. Victoria ‘The Prodigy’ Lee: een opkomende MMA ster (vechtsport) is op 26 december j.l. plotseling overleden. Ze was pas 18 jaar. De oorzaak van haar overlijden is niet bekendgemaakt. Haar zus riep iedereen op vooral op elkaar te letten......