woensdag 9 augustus 2023

Met mijn nuchterheid

Men is nogal verbaasd over de enorme regenval. Men is ook verbaasd over de 'hittegolven'. Het lijkt mij dat wanneer er sprake is van hogere temperaturen, er veel meer water verdampt. Dat verdampte water zal toch ergens in de vorm van neerslag moeten terugkomen? Dus verbaast mij de flinke buien niet, want 1+1 is voor mij nog steeds 2 en geen vraagteken.
Ondanks dat het weer sterk beïnvloed wordt door de recente zonerupties van juli j.l., lees ik daar verder in ons nieuws niets over. Het zal wel weer gebruikt worden om de klimaatgekte te onderbouwen. Net zoals tijdens dat virus, wordt alles op een hoop geveegd om de zogenaamde ernst ervan te onderstrepen. Het bleken leugens te zijn.
De hoeveelheden regen die inmiddels gevallen zijn, zullen hopelijk het probleem van een tekort aan drinkwater hebben opgelost. Of zitten ze bij die waterorganisaties nog steeds te slapen?
Feministen proberen recht te trekken, wat andere vrouwen scheef getrokken hebben. De laatste tijd lees en zie ik geregeld dat vrouwen ruzies met slaan proberen te beslechten. Dat zijn geen dames hè. Helaas voor hen zijn er ook mannen, die gewoon terugslaan. Vrouwen die hun handen niet thuis kunnen houden, moeten zelf maar eens ervaren hoe dat bij een slachtoffer overkomt. Iets van ondervinding en leermeester. Slaan is een teken van onmacht. Vooral de eerste klap. Wij sloegen onze kids niet. Hooguit uit zelfverdediging. 😂😂 Steeds meer mannen komen fysiek voor zichzelf op. Er lopen steeds meer bitches rond.