donderdag 3 augustus 2023

Keuken vervangen -7-

Ik had en heb nog steeds de gewoonte om na afsluiting van een activiteit mijn werkomgeving op te ruimen. Men dacht vaak dat ik naar huis ging. 😅Tijdens het werk is het een zootje. Omdat het werk aan de keukenblokje zo goed als klaar is, heb ik vanmorgen de bezem door de caravan gehaald. Maar toen stuitte ik op een groot restant van het aanrechtblad. Pas toen herinnerde ik me dat we op de koelkast ook een plaatje wilden hebben. Dat heb alsnog gezaagd op die professionele zaagtafel. Het gevolg van die actie was, dat ik me ook nog herinnerde dat ik de wandcontactdoos in die hoek wilde aanpassen. Dus dat heb ik ook maar gelijk gedaan.
Na het uitstapje naar de hoek van de koelkast, ben ik mijn opruimwerkzaamheden voortgezet. Er kwamen allemaal restanten hout tevoorschijn. Alles wat ik overhield aan de ladekastjes (zoals legplankjes die bovenop horen en andere frutsels) heb ik ook in een grote tas gedaan. Samen met een kleine opbergdoos vol dingen die ik afgelopen periode naar de caravan had meegenomen, heb ik de hele mikmak in de auto gedaan. Veel gaat naar de vuilstort. De opbergdoos moet ik gaan controleren en de boel sorteren. Veel zal teruggaan in de opbergdozen in de schuur.
Ik moet zeggen dat het al een stuk rustiger uitziet in de caravan. Ik heb de beide schuifdeurtjes ook meegenomen. Die ga ik op mijn gemak op zolder lakken. Daar heb ik veel meer ruimte dan in de caravan. In de loods is het te druk vanwege een verbouwing. Dus gewoon lekker thuis aan de slag.