zondag 6 februari 2022

Het gaat traag

Nou ja, nu roept Johan Derksen weer wat anders. Derksen is overstag gegaan en heeft zich bij de 'tegenpartij' (nuchter denkenden) aangesloten. Ook bij Johan zit de intelligentie voornamelijk in de benen.
De overheid laat het virus nog steeds onder de A categorie staan, zodat ze beperkende maatregelen kan blijven nemen. Maatregelen die de grondwet en -rechten opzij schuiven en onze bewegingsvrijheid laten afhangen van een groen vinkje. Mensen zijn dingen geworden. Dingen hebben immers een QR code.
Nog niet zo lang geleden wilde men een prik hebben om niet besmet te raken. Nu wil men besmet raken om niet gevaccineerd te hoeven worden. Anderen nemen een booster, omdat ze graag op vakantie willen. Weer anderen willen geen booster omdat ze gezond thuis willen blijven.
Of het carnaval door mag gaan weet het kabinet nog niet. Toen het virus ons land binnenkwam in Limburg ging het carnaval gewoon door. Met alle gevolgen van dien. Nu het virus afgezwakt is, moet het kabinet zogenaamd langer nadenken. Het heeft gewoon te maken met het oprekken van de groene vink controle.
Ik kan me nog herinneren dat de Tweede Kamer boos reageerde toen daar de bijwerkingen van de vaccins en de schade van het beleid geventileerd werden. Nu soortgelijke verhalen door anderen naar buiten gebracht worden, neigt men wel tot luisteren. Het gaat traag.
Mevrouw Marion Koopmans wil alsnog achterhalen waar het covid-19 virus vandaan komt.  Ze was lid van de WHO onderzoekscommissie die Wuhan bezocht. Maar vanwege de politieke opzet van het onderzoek mocht men niet vertegenwoordigers van het laboratorium in Wuhan bevragen. Alleen dat gebied (het lab) is nooit onderzocht. Mede omdat de leider van de groep connecties heeft met medewerkers in het lab van Wuhan. Ergo : de bron lijkt mij wel duidelijk. Ook gezien de eerste interviews van Chinees ziekenhuispersoneel in Wuhan eind 2019. Die gaven al aan dat lab medewerkers als eerste corona patiënten dat ziekenhuis binnenkwamen.