Ander blogs en websites

maandag 23 september 2024

Eenzijdig nieuws

Het westers nieuws brengt enigszins en hoera stemming, dat de oorlog de Russen tot nu toe zo'n 70.000 mensen gekost heeft. Volgens mijn informatie kan dat zo zijn. Wat het nieuws niet vertelt, is dat diezelfde oorlog ruim 1 miljoen(!) Oekraïners het leven gekost heeft. Dat verzwijgt men liever, omdat die cijfers bevestigen dat Oekraïne de oorlog verliest.
Men meldt hier ook bijna dagelijks het aantal doden aan Oekraïense kant. Over de doden in Gaza, waarvan 70% kinderen(!), vertelt men niets. Evenmin vertelt men hoe het is gesteld met de ruim 1.200 kinderen die vanwege de Toeslagenaffaire spoorloos zijn. De kinderen zijn op brute wijze bij hun ouders weggehaald door de overheid en Jeugdzorg. Een prinses zou de ouders met geld tegemoet komen, maar de ouders zien liever hun kinderen terug. De prinses heeft zich vanwege wangedrag tegenover ambtenaren teruggetrokken. Volgens mij weet de top van Nederland best wel waar die kinderen zijn en wat er met hen intussen gebeurd is. Zo'n 400 kinderen van de Toeslagenaffaire zijn inmiddels overleden. Wat is er toch gaande? Over het seks eiland van Jeffrey Epstein horen we ook niets. Ook daar waren voornamelijk bekende en beroemde 'mensen' aanwezig.
Nu wil men bepaalde Russische zenders blokkeren. Ook in Afrika wil Amerika het nieuws blokkeren. Ik weet dat dergelijke maatregelen enkel bedoeld zijn om de waarheid verborgen te houden. Die waarheid bevat namelijk negatieve berichten over Amerika en zijn kornuiten.
Algemeen bekend is dat in Oekraïne al veel westerse militairen gesneuveld zijn. 
De Joden hebben eht Al Jazeera kantoor op de bezette West Bank gesloten. Een criminele daad volgens Al Jazeera. De sluiting heeft te maken met het voorkomen van het verspreiden van feiten. Nieuws dat aantoont hoe wreed de Joden tekeer gaan tegen de Palestijnen.
De censuur groeit als kool. Nog even en ik mag niet eens meer denken.