Ander blogs en websites

dinsdag 9 juli 2024

Nep en selectief

En Israëlische generaal pleitte voor een gevechtspauze want (ik citeer) : "... de mannen zijn moe en hebben rust nodig." Tja, zelfs een doorgewinterde militair wordt moe van het vermoorden van burgers waaronder veel vrouwen, kinderen en zelfs baby's. Klinkklare onzin natuurlijk. De Joden lijden grote verliezen en hebben tijd nodig om te recupereren. Het is een Jodenstreek, niets meer en niets minder. Hezbollah heeft een spervuur van drones op de Joden in het noorden van Palestina afgestuurd.
Volgens het msm-nieuws heeft Rusland een ziekenhuis gebombardeerd. Echter, andere bronnen stellen dat in het gebouw naast het ziekenhuis al langere tijd een hoofdkwartier gevestigd is van een Oekraïense veiligheidscommando. Daar waren naar zeggen ook NAVO functionarissen aanwezig.
Dat de Joden tijdens hun genocide diverse ziekenhuizen, scholen en hulpcentra bewust gebombardeerd en beschoten hebben, daar horen en lezen we weinig over. Ook al vielen er vele slachtoffers waaronder kinderen en baby's. Selectieve verontwaardiging en politiek correcte journalistiek. In nog vier steden werd de infrastructuur met precisie bommen aangevallen door de Russische luchtmacht.
Dat de Russen structureel terreinwinst boeken en louter strategische doelen aanvallen (waaronder die van de militaire en Oekraïense infrastructuur), wordt ook maar verzwegen. Net als het feit, dat het Oekraïens leger z'n sleutelposities in het noordoosten van de Donetsk heeft verloren.
Het bewust vernietigen van woningen van burgers in Gaza door de moordende Joden wordt helaas ook buiten het nieuws gehouden. Dat Rusland zou lijden onder de sancties van Amerika en z'n vrindjes, is ook onzin. Rusland heeft de gevolgen van alle boycots economisch volledig weten te neutraliseren. Alleen al de export van olie (Azië) is enorm gegroeid. Men spreekt over een toename van ruim 50%. De Russische economie floreert in het algemeen vele malen beter dan de Westerse.