Ander blogs en websites

maandag 3 juni 2024

Met Max

Het gaat tot nu toe goed met Max. En dus ook met ons. Het is telkens afwachten hoe een hond die komt logeren reageert op een andere omgeving met ander mensen. Maar het gaat goed. Als we langs zijn huis wandelen, taant ie er niet naar. Het is wel zo, dat Max en ik elkaar al wat jaartjes kennen. Ik ken hem al toen ie als pup bij zijn baasje kwam.
Sindsdien ben ik het duo geregeld tegengekomen tijdens wandelingen met Fenna. We hebben ook vaak staan praten met elkaar, terwijl de honden zich rustig hielden. Toen Max nog een pup was, vond Fenna hem veel te druk. Gelukkig begrijpt Max de hondentaal en hield dan wat afstand.
Gisteren is Max mee geweest naar een verjaardag. Ook daar gedroeg Max zich voorbeeldig. Ondanks dat ie wat onheus bejegend werd door de huiskat. Nota bene een kitten, dat al territorium gedrag vertoonde.
Ik wandel vier keer per dag met Max. Vandaag heb ik ook nog een rondje zwerfvuil gedaan. Dus ik heb veel gelopen. Samen met het demonteren van de zithoek, het opruimen onder de overkapping, het wegbrengen van het afval (2x) en wat tijd in de loods, mag ik spreken van een goed begin van deze week.