Ander blogs en websites

donderdag 2 mei 2024

Wolven-wappies

Tot nu toe hebben ook de wolven-wappies gelijk. Die roofdieren jagen niet alleen om te eten, zoals menig "wolvenkenner" beweert. Zo'n beest is net als onze huiskat. Ook al krijgt zo'n dakhaas genoeg te vreten, zijn jachtinstinct wordt er niet minder om. Dus vangt ie vogels en muizen, speelt er wat mee en laat ze vervolgens voor dood liggen.
Uit DNA onderzoek is diverse keren gebleken dat een en dezelfde wolf in één nacht meerder schapen gedood heeft. Niet om te eten, maar om zijn jachtinstinct te bevredigen. Er zijn zelfs video-opnames van. Er zijn wolven in schaapskleren die stellen, dat de wolf hier thuishoort. Net als vroeger. Dus zullen ze tegen de komst van monsters als dino's ook geen bezwaar hebben. Wolven horen hier niet. Ze klimmen met gemak over afrasteringen. Afschieten dus.
Terwijl de klimaatzones verschuiven en flora en fauna daarin meegaan, proberen deze natuurfreaks de natuur tegen te houden. Dus importeren zij bijvoorbeeld de korhoen, omdat ie hier verdwenen is. Gelukkig kunnen die beesten op eigen gelegenheid weer vertrekken. Naar oorden waar ze zich het best thuis voelen. De miljoenen euro's aan subsidies voor behoud van de soort vliegen zodoende ons land uit.