Ander blogs en websites

donderdag 30 mei 2024

Vragen -2-

-Wat was het leukste moment van deze week? Dat was toen ik over een voor mij hoge drempel stapte. Samen met Sonja ben ik gaan eten in een restaurant! Ik had zelf de reservering gedaan. Het werd een zeer geslaagde avond. Ook omdat er vrij weinig gasten waren en het eten zalig.
-Welke drie dingen doe je het liefst? 1. Samen op stap gaan. Gewoon fijn met z'n tweetjes of drietjes (plus hond). 2. Anderen helpen. Het zit ergens in m'n natuur opgesloten. Omdat het vanuit mezelf komt, zit ik niet te wachten op een beloning. Zelfs als een bedankje ontbreekt (komt voor!) lig ik er niet wakker van. 3. Klussen, klussen, klussen. Vooral zoeken naar creatieve oplossingen, vanwege beperkte middelen.
-Als je een ander beroep had mogen kiezen, wat zou dat dan geweest zijn? Als kind wilde ik vuilnisman worden. Andermans rommel opruimen, zodat het er weer schoon en/of mooi uitziet. Het is mijn beroep geworden. Een mix van mensen helpen en hun problemen oplossen. De boel organiseren, stroomlijnen en zodoende rust brengen. Mijn leven bestaat uit puinruimen. Ik zou geen ander beroep weten.