Ander blogs en websites

dinsdag 2 april 2024

Nieuws

Heb je nog de baas van de NPO gehoord? Hahaha! Ze zei dat de NPO neutraal, objectief nieuws brengt!😂
Wie geregeld op weg is, weet dat veel weggebruikers gewoon met hun telefoon bezig zijn. Dat is geen nieuws. Afgelopen week zag ik een filmpje voorbijkomen van een aanrijding, waarbij ook een telefoon in het spel was. Op een stilstaande vrachtwagen (er was een file)  bevond zich aan de achterkant ook een camera. Die maakte beelden van de aanrijding. Je ziet een auto met twee vrouwen voorin aankomen rijden. De bestuurder heeft een telefoon in haar hand en samen kijken ze ernaar. Dat is duidelijk te zien op de beelden vlak voor de aanrijding. Dan volgt de klap. Hopelijk zijn ze er goed vanaf gekomen.
Volgens het nieuws zijn 7 hulpverleners omgekomen in Gaza. Tot voor kort hoorde of las ik niets in de reguliere media over de ruim 170 medewerkers van hulporganisaties die omgekomen zijn. Waarom wel deze 7?
Lang waren ambassades neutraal gebied. Tegenwoordig worden ze gebombardeerd. Door Israël (natuurlijk).
Er wordt ernstig getwijfeld aan het nieuws rond de vernieling van de brug in Baltimore. Het schip zou stuurloos geworden zijn wegens een storing in de energievoorziening. Maar experst vinden de manoeuvres van het 'stuurloze' schip erg vreemd. Alsof er opzet in het spel is. Geregeld is gebleken, dat de VS op bepaalde gebieden erg kwetsbaar is.