Ander blogs en websites

donderdag 6 juli 2023

Moeilijke tijden

Moeilijke tijden. Kick out the US dollar, De Afreximbank (African Export-Import Bank) neemt de rol van de Amerikaanse dollar als handelsvaluta in Afrika over. Daarnaast zijn er de Brix landen die hetzelfde doen. De US dollar wankelt.
Moeilijke tijden (WO2), maken sterke mensen. Sterke mensen zorgen voor goede tijden. Goede tijden maken zwakke mensen. Zwakke mensen zorgen voor moeilijke tijden. We bevinden ons in zeer moeilijke tijden. En nu maar hopen dat mensen er sterker van worden.
Medicijnen maken mensen ziek en anderen rijk
Het zijn moeilijke tijden. Vooral voor hen die niet geneigd zijn alles uit Den Haag en de MSM als zoete koek te slikken. We worden van veel kanten voor de gek gehouden. De meesten vinden het geen probleem. Vanwege hun beperkte opleiding en kennis, nemen ze al die gekheid maar aan. Rutte is drs, dus hij zal het wel weten. Maar Rutte is niet zozeer Docter maar veel meer Anduers'
Wanneer komt er een officieel examen voor politici en een  jaarlijkse APK? 
Voor neutrale journalisten is in Oekraïne geen plaats. Zelensky heeft onlangs de journalist Gonzalo Lira in de gevangenis gegooid. Lira schreef een niet zo'n positief / kritisch, maar volgens de vrije media wel realistisch stukje over de politiek van Oekraïne. Lira wacht moeilijke tijden. Of onderneemt de EU stappen?
Volgens energiebedrijf Vattenfall kan de mens binnen een generatie fossielvrij leven. Ik vraag me af welke slimmerik bij Vattenfall dat denkt. Van hem/haar wil ik weten hoe Vattenfall windturbines en zonnepanelen denkt te gaan maken, te leveren en te installeren. Dat worden moeilijke tijden, want Vattenfall wil de tijd terugdraaien naar die waarin hout als energiebron gebruikt werd. De energie ratio zal van 1 : 100 (atoomenergie, olie 1:50) terugvallen naar 1 : 5! Het lijkt me nogal lastig om dan een industrieland als Nederland draaiend te houden.
Veel mensen vinden het erg moeilijk zichzelf te censureren om onwetenden niet te kwetsen.
Bill Gates heeft in Colombia genetisch gemanipuleerde muggen, losgelaten in het zuiden van Amerika. Nu is er heel toevallig voor het eerst malaria in Texas en Florida. Wanneer stopt iemand psychopaat Gates?