Ander blogs en websites

zondag 5 februari 2023

Weer een anti-Rusland onderzoek

Er komt weer een anti-Rusland onderzoek. Na het onderzoek van de crash van MH17, komt er nu een onderzoek naar oorlogsmisdaden van Rusland. Wie de onafhankelijke media volgt over deze oorlog, weet dat ook van Oekraïense zijde net zo vaak en veel misdaden begaan zijn. Het onderzoek zal wel weer verlopen zoals bij dat van MH17; de resultaten staan al vast. De enige verdachte die vrijgesproken is, had een advocaat. De andere drie vonden het helemaal niet nodig een advocaat in de arm te nemen, omdat in hun ogen het vonnis al van tevoren vaststond. Ik ga er alsnog vanuit, dat ook zij vrijgesproken zouden zijn als ook zij een advocaat in de arm genomen hadden. Het hele onderzoek rammelde op veel cruciale punten. Zoals de gefotoshopte bewijsstukken, de relatie tussen de CIA en het onderzoeksbureau Bellingcat, het beschermen van Oekraïne en Nederland enz. 
In het aangekondigde onderzoek zullen enkel Russen aangeklaagd worden. Het is allemaal politiek. En ik weet dat politici geboren leugenaars en manipulatoren zijn. Hoe hoger in de boom, des te erger.
Er zal nooit een onderzoek komen naar de oorlogsmisdaden van Amerika, Israël, Engeland, de NAVO enz. Wat de Chinese ballon boven Amerika betreft, ben ik geneigd eerder China dan Amerika te geloven. Amerikanen beginnen vaak eerst vuurtjes te stoken alvorens met een leugen een ander land aan- of binnen te vallen. Amerika liegt structureel op allerlei gebied.