Ander blogs en websites

donderdag 10 februari 2022

Huichelaar Mark Rutte

Stel je gaat op oorlogspad. Je vrienden steunen je (zeggen ze). Ze geven je verbandtrommels en andere EHBO spullen. Want zelf willen ze liever niet vechten.
Alles is flink duurder geworden. Prijzen zijn forst verhoogd, maar onze uitkering en de lonen niet. De geldmachine van Nederland druk lustig bankbiljetten. De inflatie is 7% en blijft voorlopig stijgen. De energieprijzen zijn bijna 100% hoger dan een jaar geleden. Hoera voor de VVD c.s. en hun coronabeleid.
Rutte vindt het zo erg dat Groningen weer gas moet gaan leveren. "Ik kan me goed voorstellen dat Groningers er helemaal klaar mee zijn", sprak de huichelaar. Rutte is net een slager, die huilend een rund staat te slachten.
Rutte heeft ook verklaard, dat de volgende generaties de algehele malaise maar moeten gaan oplossen. Après moi le déluge; na mij de zondvloed. Van Rute mogen de mensen met een studieschuld, een veel te dure woning, gezondheidsklachten (naweeën van het coronavirus) en/of een corona schooldiploma de problemen die hij met zijn kabinetten heeft veroorzaakt oplossen. Ik noem het een kolere streek.
En staat die volgende generatie nu op het Binnenhof te demonstreren? Nee. Gelukkig zijn de Vietnamese loempia's nog € 1 per stuk.