Ander blogs en websites

zondag 13 februari 2022

Democraten?

D66 roept op om lokaal niet samen te werken met partijen as de PVV en de FvD. Deze partijen zouden volgens D66 uit rechtse extremisten bestaan. Een zielige oproep van een partij waarvan de letter D ooit voor Democraten heeft gestaan. Dat is inmiddels veranderd in Drammers. Extremisten zijn wat mij betreft mensen, die aanslagen en moorden niet schuwen. En daar is geen sprake van.
D66 is wat dat betreft een demonische partij, die zelfs via hun Kamervoorzitter Bergkamp de eigen ideologie propageert. Bergkamp kapt veel betogen van de oppositie af, berooft hen van spreektijd en neemt het geregeld op voor het kabinet. Een voorzitter behoort zich onpartijdig op te tellen en zich te beperken tot het goed leiden van de vergaderingen en debatten. En daar ontbreekt het bij Bergkamp aan. Ze staat veel te veel toe wat taalgebruik betreft. Ook een teken, dat zij niet gerespecteerd wordt. Ze mag dan naar bepaalde Kamerleden wijzen, maar in feite heeft zij de boel niet in de hand en ontbeert ze zodoende respect.
Nee, vooral nu blijkt het grote verschil in kwaliteit tussen mevrouw Arib en meisje Bergkamp. Mevrouw Arib was een echte voorzitter. Een heel goede.