Ander blogs en websites

dinsdag 5 januari 2016

Seksovervallen in Duitsland

Het duurde even voordat het nieuws hier bekend werd gemaakt. Maar dat ben ik inmiddels gewend, als het over negatief gedrag van 'vluchtelingen' gaat. Tijdens de jaarwisseling is in Keulen en Hamburg een groot aantal vrouwen belaagd, onzedelijk betast en beroofd door groepen jongelui met Noord Afrikaans c.q. Arabisch uiterlijk. Een aantal van hen is gearresteerd. Tijdens de verhoren werden de politieagenten / rechercheurs geregeld uitgelachen door veelal dronken jongelui. Na hun vrijlating staken ze direct een sigaret op in een rookvrije zone, terwijl ze onder mekaar behoorlijk lol hadden over het gebeuren.
De terreur is al in Duitsland
Natuurlijk gingen er direct stemmen op, die vonden dat het gebeuren doodgezwegen moest worden. Anderen zeiden direct, dat niet alle zogenaamde vluchtelingen zo zijn. Een geluid van afkeuring uit die groepen werd niet gemeld. Dat het een kleine groep is mag dan wel zo zijn, maar dat neemt niet weg dat zo'n kleine groep een haast onuitwisbare stempel drukt op de hele groep. Ik ben benieuwd in hoeverre de daders alsnog Duitsland uitgezet zullen worden. Al verwacht ik eerder weer de 'ach wat zielig' houding. Desnoods ten koste van de slachtoffers.
Zweden en als gevolg daarvan het aangrenzende Denemarken, hebben besloten grenscontroles uit te voeren. Zuid Duitsland roert zich ook al op dat gebied. Hier in ons land riep PvdA man Samsom dat ons land best 200.000 zogenaamde vluchtelingen kan opvangen. Over populistische uitspraken gesproken. Ik zeg : "Meneer Samsom, ga de hele toelating en opvang maar eerst goed regelen. Misschien blijkt dan, dat we al over onze limiet zitten!" Maar ach, Samsom ziet ongetwijfeld weer 200.000 potentiƫle stemmen voor zijn armtierige partijtje. Daarbij vergeet hij gemakshalve het negatieve effect van zijn uitspraak, die de toestroom alleen maar vergroot. Samsom heeft niets geleerd van de fouten van Merkel en is geneigd ons land naar de knoppen te helpen.