Ander blogs en websites

woensdag 25 september 2024

Wat een clowns!

Clown Zelensky heeft een plan gemaakt, waarmee hij Rusland kan verslaan! 😂😂😂 Wat een idioot. Zelensky zal wel weer om geld en dit keer ook atoombommen gevraagd hebben. En dan nog.
Biden trekt ook weer ten oorlog. Daar zijn de Amerikanen aan verslaafd : mensen doden. Dat doen ze ook graag en veel in eigen land. Dit keer dus naar Israël. Om nog meer onschuldige Palestijnen om te brengen. De bekende drogredenen voor de moordende Amerikanen zijn democratie en terreur. Terwijl het enkele en alleen om aardschatten en wereldheerschappij gaat.
Inmiddels hebben ook groeperingen uit Irak zich met de strijd bemoeit. Hopelijk gaan meer Arabische landen zich met de kwestie bemoeien. Dat klinkt misschien gek, maar wie weet kan de wereld eindelijk verlost worden van het alsmaar moordende Amerika en Israël. Laat Duitsland maar een deelstaat toewijzen aan de Joden. De Joden vallen nu ook Syrië aan. Wat gaan Rusland en China doen? De Chinezen steunen Rusland en de Palestijnen.
Onder verwijzing naar een profetie uit de Bijbel heeft het hedendaags gebeuren veel weg van de beschrijving van het eind der tijden. Die vertelt o.m. over het zondige Israël, de wereld die zich tegen Israël keert, de legers uit het noorden en de totale vernietiging van Israël : "... Ik ben de Heer en de Koning. Mijn ogen kijken naar het zondige koninkrijk Israël. Ik zal het van de aardbodem wegvagen. Maar Ik zal het volk van Jakob niet geheel vernietigen," (Amos 9 ; 8.)