Ander blogs en websites

donderdag 26 september 2024

Een logische stap

Wie de plannen van het WEF van Klaus Schwab volgt, vindt de benoeming van Maxima bij de VN op een financiële positie logisch. Jullie koningin, niet de mijne, is een fanatiek volger van Schwabs WEF. Ze propageerde al eerder de invoering van de Central Bank Digital Currency of CBDC. Dit financieel systeem is bedoeld om burgers financieel te monitoren via een digitale euro. Eerder en onlangs zijn stappen gezet, om digitale betalingen te controleren en het betalen met contant geld te beperken.
Complotdenkers / wappies zijn van mening, dat met dit systeem burgers financieel aangestuurd / gedwongen kunnen worden tot het doen van bepaalde aankopen. Zo zouden vleeseters slechts 2x in de week een bepaald bedrag aan vlees mogen besteden. Of mag men slechts x kilometer vliegen enz.
Maxima wordt pleitbezorger (=propagandiste) voor financiële gezondheid. Mensen zouden hun leven kunnen opbouwen met financiële producten zoals leningen, verzekeringen en spaarvormen. Over het besteden van dat geld wordt vooralsnog gezwegen.
Het is in de wereld van het vee al gemeengoed om digitaal de beesten bepaald soort voer en dito hoeveelheden te laten consumeren. Wie anders of meer wil, krijgt dus niets. In de ogen van de elite zijn wij, burgers, ook vee.