Ander blogs en websites

donderdag 26 september 2024

Donald Trump

Zoals eerder gezegd doet de tegenstander er van alles aan om te voorkomen, dat Donald Trump herkozen wordt tot president van Amerika. Naast weer een poging tot moord was er onlangs een typisch links documentaire over Trump. Hij zou een groot gevaar zijn voor Amerika en de rest van de wereld. Wie zich enigszins verdiept heeft in het reilen en zeilen in de politiek, weet dat Trump inderdaad een gevaar is; voor de 'deep state', de vooral Joodse lobby. Het feit dat Trump de machtige lobby blootlegde werd door hen ervaren als hoogverraad. Die AIPAC lobby (van steenrijke Joden) houdt Amerika in z'n greep, wat thans ook blijkt uit de steun voor de genocide in Gaza. Dat verschijnsel kwam ook wel weer tevoorschijn bij de mensen die in de docu hun zegje mochten doen. Velen van hen zijn al dan niet via overheidsinstanties namelijk gelieerd aan de 'deep state'. Zoals bekend heeft de FBI nauwe banden met de Democraten van de Clintons en Obama. Zij vormen een onderdeel van de 'deep state'. Zo ook de CIA. Veel negatieve aspecten die over Trump gezegd werden, zijn trouwens ook van toepassing op mensen als Obama en de Clintons. Kortom, Donald Trump is een groot gevaar voor de 'deep state' in Amerika, omdat hij de geldstroom zal verstoren. O.a. door een politiek van vrede. 
Ik heb niet de hele docu bekeken, omdat de inhoud nogal voorspelbaar en bezijden de waarheid was. Ik hoorde veel te vaak de woorden als "ik denk", "volgens mij", "ik verwacht", "naar zeggen" enz.
Dat het linkse BNNVARA deze docu uitgezonden heeft, verbaast mij ook niet. Die omroep beweert dat Oekraïne tegen Rusland flink op winst staat en dat gijzelaars in Gaza door Hamas omgebracht zijn 😂😂. De docu zou voor mij geloofwaardiger zijn geweest, als onafhankelijke nieuwszenders met mensen met verstand van zaken hem samengesteld en gebracht zouden hebben.