Ander blogs en websites

vrijdag 27 september 2024

Arme Amerikanen!

Zelensky heeft weer een zak met miljarden US dollars opgehaald bij Joe Biden. En wapentuig. Dat terwijl de gemiddelde Amerikaan het financieel moeilijk heeft en de Gesel Gods voor de deur staat. Ofwel een enorme orkaan. Ik kan er nog steeds niet met de pet bij, dat een regering wel miljarden over heeft voor een zinloze, verloren oorlog die nog meer slachtoffers maakt, dan voor de zorg van het eigen volk.
Het geeft aan hoe erg het gesteld is met de dames en heren politici. Men wil hoe dan ook van Rusland winnen. 😂Opvallend is dan wel, dat Rusland ondanks dat alles ook de Amerikaanse astronauten heeft teruggebracht naar de aarde.
En wat het weer in het algemeen betreft : er wordt erg veel geknoeid met het weer. Veel meer en vaker dan de mensen weten / beseffen. Om die reden is het lastig aan te geven welke de oorzaken zijn van de klimaatveranderingen. Als ik enkel het verschijnsel van het verschuiven van de klimaatgordels hanteer, dan blijft voor mij voor de rest knoeierij over. Daaronder valt ook het verpesten van het milieu met raketlanceringen, oorlogen, recreatie (vliegreizen en cruises), de industrie en ja, ook de energietransitie.