Ander blogs en websites

vrijdag 5 juli 2024

Een stoplicht springt op rood

Een stoplicht springt op groen. Almelo is een leuke stad. Vanwege het weer vandaag niet gefietst, maar met de auto naar Almelo gereden. We zijn diverse keren deze stad gepasseerd in het vakantieverleden, maar daar nog nooit gestopt.
We hebben eerst een paar kringloopwinkels bezocht. Die bevinden zich aan de buitenkant van de stad. Daarna zijn we naar het centrum gereden en de auto op P14 bij de Stadshaven geparkeerd. We zaten direct in het centrum! We hebben samen heerlijk wat gekuierd door de stad. Sommige terrassen waren erg volk, maar er was er ook een, waar
maar één klant zat. Kort daarna dus drie. Met een mooi uitzicht over een grot plein genoten we van een eenvoudige lunch. Rond halfvier hebben we nog een kop thee gedronken. Tijdens die pauze hebben we naar een Indisch restaurant gezocht. En ja hoor, vlakbij was een afhaal Indo!
Het was zo'n 7 minuten lopen vanaf het centrum. Er was bij Dapur Kampung een flinke keus aan gerechten. We zagen relatief veel pittige gerechten. Maar gelukkig waren er ook zonder pepers of met weinig. We hebben een mooi bakje laten volscheppen met o.a. bami, nasi, sajoer, rendang en een kipgerecht.
Daarna zijn we naar de camping teruggereden. Daar arriveerden wij rond halfvijf. We hoefden niet veel te doen alvorens we aan het avondeten konden beginnen. Onze complimenten voor kokkie!
Na het eten hebben we als toetje de voortent opgeruimd en ingepakt. Hij was mooi droog.