Ander blogs en websites

woensdag 10 juli 2024

De genocide in Gaza

Carola Schouten wordt de nieuwe burgerjuf van Rotterdam. Ze was voorheen minister van Armoede. In die job heeft ze prima gepresteerd. De armoede in Nederland is niet eerder zo hoog geweest. En dat voor een zich christelijk noemende bewindsvrouw. Nu zijn de Rotterdammers aan de beurt. Natuurlijk is haar voorganger Aboutaleb lovend over haar. Wat dat betreft is het net zoals met de mensen die Israël blijven steunen : hypocriet.
Vanwege de Joodse veronderstelling als zou er één Hamas lid zich in een school ophouden, bombarderen de Joden de complete VN(!) school en omgeving. Weer relatief veel vrouwen en kinderen zijn de slachtoffers van deze beestachtige moordaanslag.
Arabische staten verenigen zich tegen het moordende en verwoestende Israël, dat Gaza en andere delen wil annexeren. En het Westen doet nog steeds niets. Erger, men blijft de Joden wapens en ander militair materieel leveren. De Israëlische economie staat op instorten. Nu de politiek en de Joodse staat zelf nog. De verzetsstrijders slaan alsmaar harder terug. Ze doen mij denken aan de Vietcong, dat het ook opnam tegen een modern westers leger. De Vietcong won. Vrijheid is een sterke motor. Sterker dan een land bezet houden. Naar zeggen hebben al 2 miljoen Joden Israël verlaten. De burgers krijgen het benauwd.