Ander blogs en websites

maandag 3 juni 2024

Wat een gedoe

Het was een leuk feestje afgelopen weekend.
Mensen klagen omdat het nieuwe kabinet de schoolmaaltijden wil afschaffen. Het zullen de ouders zijn, die te lui zijn om zelf voor het eten van hun kinderen te zorgen. Die hopen ook dat de school straks ook voor kleding enz. zorgt en ze 's nachts een slaapplek biedt. Dat soort ouders kunnen beter kinderen sponsoren die in een tehuis zitten.
Hou je de hele dag van 'Netflixen' of gamen of gewoon niets doen? Neem dan geen hond of zo. Zo'n beest heeft verzorging nodig. Dat houdt niet in vijf minuten naar buiten om te piesen en/of te poepen. Zo'n beest moet ook tussentijds uitgelaten worden.
Als ik de Israëli's zo bezig zie, dan begrijp ik nu de slogan From the river to the sea best wel. Net zoals de wens om de inwoners van dat land de zee in te jagen. He tis een wreed volkje. Men spreekt vaak over zionisten, maar in het Israëlisch leger zijn niet alleen zionisten actief. De militairen komen uit alle lagen van de bevolking. De niet-zionisten begaan ook wreedheden. Dus hen onder de noemer Joden vegen, is correct. Het is te wijten aan de Joodse kiezers zelf dat ze zo'n moordende regering hebben.
 In Duitsland is ophef ontstaan na een enquête over huidskleur in Die Manschaft. Bijna een kwart van de ondervraagden, ziet liever meer blanke spelers in het elftal. Men vindt de uitkomst schokkend en racistisch. Dat mag dan zo zijn, maar de immigranten dragen zelf flink hun steentjes ertoe bij met hun wangedrag. Vooral in Duitsland, Engeland en Frankrijk is het bar en boos. Helaas worden dat soort nieuws door de politiek correcte westerse pers angstvallig stil gehouden.
In eigen land is het aantal jongeren dat in de Bijstand zit flink gegroeid. Men vertelt niet wat de oorzaak is, want dan beginnen woke figuren weer te klagen over racisme en discriminatie. Laten we wel zijn : van al die jonge asielzoekers enz. komen de meesten echt niet om te gaan werken. Velen worden in eigen land gezocht door de politie of willen niet in militaire dienst. Aldus het nieuws uit..... Afrika.
Het is mij (hier) opgevallen dat een bepaalde bevolkingsgroep op de fat-bikes rondrijdt. Voorheen was het de scooter toen de VW Golf (met of zonder petje) en nu de Audi.
Ik begrijp niet waarom de (race)fietsers, e-bikes en -steps nog steeds niet aan banden gelegd worden met een strikte regelgeving. Met 40 - 50 km /uur over een fietspad razen is levensgevaarlijk voor anderen. Net zoals het fietspad negeren om lekker over het asfalt te rijden zoals die quasi wielrenners dat plegen te doen.
Het is weer eens eest bij het quasi neutrale WNL. Men heeft drammer Frans Timmermans voor het linkse programma uitgenodigd. De verkiezingen staan voor de deur en zoals gewoonlijk maakt de nationale omroep veel tijd vrij voor de linkse partijen.