Ander blogs en websites

dinsdag 11 juni 2024

In dromenland

Na gedane arbeid zat ik wat onderuit gezakt op de bank een wat vreemd tv programma te volgen. Ik begreep niets van het verhaal en het leek net alsof er in de beelden flink gesnoeid was. Veel delen waren erg donker. Ik schrok even, toen Max plotseling op de bank sprong. Hij wilde blijkbaar gezellig naast mij komen liggen. Ik stuurde hem van de bank. Max slaakte een zucht en ging naast mij op de grond liggen.
Om de een of andere reden ging ik plotseling rechtop zitten. Max was weg. "Vast even naar buiten", dacht ik. De achterdeur stond open en Sonja zat buiten onder de overkapping.
Even later kwam ze naar binnen. Ze zei dat Max opgehaald was door zijn baasje! Hoe dat zo? Ze vertelde dat zijn baasje had aangebeld en op het raam had staan kloppen. Maar geen van ons beiden, Max noch ik, reageerden. Hij zei dat we lagen te slapen! Dat vond ik vreemd, want ik zat, lag tv te kijken. Dacht ik. 😂
Hij is toen achterom gelopen en na een kort oponthoud is hij met Max naar huis gegaan.
Toen ik als laatste van de vaat de bakken van Max schoonmaakte, bekroop me toch wel even een wat verloren gevoel. Aan de andere kant is het ook wel zo, dat ik maar zo'n 100 meter hoef te lopen om Max thuis te bezoeken.