Ander blogs en websites

woensdag 29 mei 2024

Wat een werk!

Een mens kan versteld staan van de hoeveelheid werk die hij op een dagdeel of dag verzet. Omdat ik gisteren de achterstand van mijn huiswerk had weggewerkt, hebben we vanmorgen de hele mikmak weggebracht. Daarna was het tijd voor de koffie. We wilden nog naar de Milieustraat, maar die gaat pas om 12.00 uur open. Na de koffie hebben we de wachttijd van zo'n driekwartier zinvol benut. Sonja heeft de loods opgeruimd, terwijl ik een paar klusjes aan de caravan deed. Laat ik nou precies tegen 12.00 uur klaar zijn, dus op naar de Milieustraat. Tegen lunchtijd waren we weer thuis.
Thuis heb ik voor de zekerheid toch nog even mijn actielijstje van de caravan bekeken. Ik dacht dat ik alles gedaan had. Maar het leek pas de helft. 😁
Ik heb het lijstje maar afgedrukt, zodat ik het kan meenemen naar de caravan. Een ding wat mij enigszins stoort is de stofhoes van de oplooprem. Die zit los en lijkt te klein. Als ik die zou willen vervangen, moet ik de koppeling weer demonteren. Dat had ik al eens eerder gedaan om de boel te controleren, te smeren en een antislingerkoppeling erop te zetten. Ik had toen beter de stofhoes ook kunnen vervangen.
Omdat ik geen zin heb om in de regen te gaan klussen, besloot ik om in de keuken aan de slag te gaan. We hebben al een tijdje geen rijsttafel gehad. Vandaar.