Ander blogs en websites

dinsdag 14 mei 2024

Onzin of...?

Sprekend over een troebel zicht : Ik belde een keer een helderziende. Toen ze mij naar mijn naam vroeg heb ik maar opgehangen.
In Leiden werd een marathon gestaakt. Er werden heel erg veel hardlopers bijna doodlopers. De druk op de zorginstanties werd veel te groot. Had Leiden soms last van een zeer lokale hittegolf? Ik bedoel, er zijn zo vaak marathons gelopen gedurende dat soort temperaturen. Toen hoorde ik nauwelijks iets van deelnemers die door de hitte zijn bezweken. Of is er iets anders aan de hand met al die ervaren lopers??
Nu he ttij al een tijdje gekeerd is, begint de msm wel melding te maken van de Russische vorderingen in Oekraïne. Voorheen gebeurde dat niet, omdat het sturen van miljarden euro's en wapentuig te rechtvaardigen.
Een soortgelijk verschijnsel is er ten aanzien van de Genocide in Gaza. De msm verschuift langzaamaan naar nieuws over de Palestijnen en anderen in dat gebied. Zo is plots te lezen dat er al ruim 180 VN medewerkers zijn omgekomen. Nu de eerste niet-Palestijnse gedood is, komt dat geval wel in het nieuws en maakt de VN zich wel druk en eist een onderzoek. De eerder omgekomen 187 VN medewerkers waren dat niet waard. Dat waren namelijk Palestijnen. Het zelfde geldt voor de gedode journalisten. Ook hier tellen Arabieren niet mee. Hebben de demonstraties van de studenten dan toch nog enig effect?
Dat Joost Klein voor de rechter moet verschijnen is nogal logisch. In de woke wereld is men al zeer snel gekwetsts en getraumatiseerd. Helemaal in Zweden, war je niet eens je eigen kind vermanend mag toespreken, omdat zoiets onder kindermisbruik valt. Als tijdens dat idiotenfestijn 'boe!' geroepen zou worden, breekt er een huilbui in de zaal los en volgt een hausse aan aangiftes. Niet alleen van het vermeende gekwetste woke slachtoffers, maar ook van de Dierenbescherming of de vega's. Want die vertegenwoordigen de gekwetste koeiengemeenschap. Mijn primaire gedachte bij zo'n zangfestijn is tamelijk cru : flikker toch op mensen! Maar goed, dat denk ik ook primair bij menig RTLhbti+ programma als ik weer eens zit te zappen. 😅