Ander blogs en websites

donderdag 30 mei 2024

Oekraïne

Niet alleen de Franse en Duitse regering, ook Amerika wil Oekraïne toestemming geven om doelen in Rusland aan te vallen. De Amerikanen zullen eerst Frankrijk en Duitsland hebben ingefluisterd, om te doen alsof het plan uit de EU koker afkomstig is. Net zoals Polen gemanipuleerd wordt door de Yank.
Een eventuele aanval van Oekraïne was al veel eerder gepland. Ten tijde van de gesprekken in Minsk voerden Amerika (en dus de NAVO) en de EU al een dubbele agenda. Die hield in, dat Oekraïne militair opgekalefaterd moest worden, om Rusland aan te vallen. Helaas loopt dat voor Oekraïne op dit moment slecht af. Met een aanval op Rusland zelf riskeert Zelensky de totale vernietiging van Oekraïne en een aanvang van een Derde Wereldoorlog. Zoals ik al eerder schreef, hoop ik dat de Russische raketten en bommen in dat geval als eerste het duivels kwaad dat Amerika en Engeland heet zullen treffen.
Het Westen heeft niets geleerd van WO2. De nieuwe Hitlers zijn opgestaan, met als opvallend veel Duitsers en (weer) een Fransman. Hopelijk zullen allen heel snel hun Waterloo vinden.