Ander blogs en websites

zaterdag 18 mei 2024

Labiel gedoe

Mark Rutte was er als de kippen bij om vlak na 7 oktober Israël alle steun toe te zeggen. Hij wilde zelfs het Joods wapentuig operationeel houden met onderdelen, zodat de genocide z'n doel bereikt. En nu? Nu gaat dit labiele kabinet via de EU proberen om sancties tegen Israël uit te vaardigen. Wat een huichelaars!
Elon Musk is ook een huichelaar. Toen demonstranten een of andere elektriciteitsvoorziening van zijn Tesla fabriek bij Berlijn in brand hadden gestoken, noemde hij dat terrorisme. Een compleet bos van 300 hectare (en straks nog 170 hectare bij) rooien voor zijn fabriek is geen (milieu) terrorisme, om maar te zwijgen over de terreur tegen de kinderen in Congo, die grondstoffen moeten delven voor de accu's van zijn Tesla's.
Velen nemen afscheid van het geloof. Al geloof ik dat niet helemaal. Laten we wel zijn, wie wil er nu lid zijn van een groepering / sekte die een genocide goedvindt en zelfs toejuicht en kindermisbruik als gewoon gedrag beschouwt?  Ik heb altijd het idee gehad, dat het geloof draait om (naasten)liefde. Maar daar heeft de kerk weinig mee op.
De stad Groningen heeft zijn excuses aangeboden vanwege de slavernij. Aan de andere kant maakt het land zich nog steeds schuldig aan slavernij. Vooral de arbeidsimmigranten (het begon met de komst van Marokkanen) hebben daar last van.
Er is een moordaanslag gepleegd op de Slowaakse minister president. Mark Rutte is dit keer stil. Hij maakte veel ophef over de moord van een oud Japans premier vanwege 'een aanslag op de democratie'. Terwijl de Jap vanwege privé perikelen vermoord werd. De Slowaak is vanwege zijn mening aangevallen. Helaas was de man voor vrede in Oekraïne, uitte kritiek op het coronabeleid en is tegen de politiek en organisaties die de soevereiniteit van Slowakije schaden. Volgens Mark Rutte en de main stream media verdient hij daarom de kogel.