Ander blogs en websites

vrijdag 10 mei 2024

In de prijzen


Twee dames die als vrijwilligers de Koffietafel organiseren hebben gereageerd op een oproep naar aanleiding van een initiatief van Jumbo. Dat initiatief moet leiden tot een betere buurt. Vanmiddag werd de prijs in de vorm van een cheque uitgereikt door de lokale supermarkt. Vorige maand kregen Sonja en haar collega al te horen, dat zij op grond van het initiatief van de Koffietafel € 1.000,= als bijdrage krijgen. De bijdrage werd vandaag in de vorm van een cheque door de filiaalhouder aan beide dames overhandigd.
Eerlijk gezegd : een welverdiende bijdrage. Velen weten het niet, maar ook achter de schermen wordt veel tijd en energie gestoken om de Koffietafel niet alleen draaiend te houden, maar ook aantrekkelijker te maken. Met laagdrempeligheid als belangrijkste criterium.
Er wordt een vrijwillige financiële bijdrage gevraagd. De een heeft geen geld, de ander betaalt voor drie. Zonder gezeur of wat dan ook. Laten we hopen dat het een succes blijft. Hopelijk kunnen de dames wat van hun wensenlijstje gaan aanschaffen.