Ander blogs en websites

zondag 11 februari 2024

Tucker Carlson - Vladimir Poetin

Terwijl in heel de EU gedemonstreerd wordt tegen de politiek, wordt dat nieuws in stukjes gebroken door de MSM. Dus komt er af en toe één demonstratie van de tientallen in het nieuws. De journalistiek, vergeet dat er zoiets als het internet is, waar afgezien van gecensureerde sites ook nog vrije aanwezig zijn. Ergo, ondanks de censuur weet het volk beter.
Het Westen wordt in verlegenheid gebracht door het interview van Tucker Carlson met Poetin. Wat Carlson normaal gesproken in zijn eigen land Amerika nooit te horen of te weten gekomen zou zijn, verneemt hij nu van de andere kant, van Poetin. Carlson beschik zodoende over 'classified information' zonder zelf een overtreding te hebben begaan. Laten we wel zijn, het interview getuigt wel van een ouderwets staaltje professionele journalistiek inclusief kritische vragen. Iets waar de gekochte, laffe westerse journalisten niet eens van durven te dromen.
Poetin heeft Carlson ook afschriften gegeven van afspraken en gesprekken tussen Rusland en Amerika. Oeps! Het interessante is, dat Poetin zelf nadrukkelijk zei, dat Carlson ze zelf moest (laten) vertalen. Dus zonder inmenging van Russische zijde. Het interview zal vooral positief uitvallen voor Rusland en negatief voor Amerika en z'n schapen.