Ander blogs en websites

woensdag 5 juli 2023

Nieuwtjes

Na het bezoek van Zelensky aan Amerika, is in het Witte Huis cocaïne aangetroffen. De FBI, de politie van de Democraten, doet onderzoek.
Israël blijft oorlogsmisdaden begaan, zonder dat daar enig westers commentaar op is. Dit keer is een vluchtelingenkamp aangevallen.
Het is maar de vraag of inderdaad Oekraïense piloten de F-16's zullen gaan vliegen. Verwacht wordt, dat de bemanningen piloten uit het westen zullen zijn. De opleidingen voor Oekraïense piloten zijn veel te kort van duur om voldoende gevechtservaring op te doen.
In Afghanistan moeten de schoonheidssalons sluiten. Weer een overtreding van de afspraken die de goedgelovige bemoeizuchtige Sigrid Kaag denkt gemaakt te hebben met de Taliban. Maar zowel Kaag als haar achterban houden hun lippen telkens weer stijf opeen.
Tijdens hoorzittingen over de manier waarop de politici omgegaan zijn met Pieter Omtzigt, wordt door de dames Ollongren en Jorritsma niet alleen behoorlijk gelogen, ook zij lijden op cruciale momenten plots aan geheugenverlies. Het (ver)horen van deze dames verloopt van "er is niets over Omtzigt gezegd" tot aan "iedereen heeft wat over Omtzigt gezegd". Dat komt omdat de feiten bekend zijn bij Omtzigt en anderen. Daarom moesten de dames telkens wat toegeven.
In Amsterdam (natuurlijk) moest een vrouw zo nodig de blaas legen, dat ze het op straat deed. Binnen een paar minuten waren er negen(!) agenten aanwezig inclusief een motor en een busje om de vrouw te bekeuren. Misschien waren er zoveel agenten omdat de vrouw een kleurtje heeft??
In programma's als Opsporing Verzocht wordt vaak gevraagd wie de mensen in beeld zijn. Volgens mij ligt het antwoord voor de hand : allemaal vrienden en kennissen van Rutte en Kaag.😂