Ander blogs en websites

zaterdag 1 juli 2023

Geen donaties

Vanwege mijn principes geef ik niets aan collectes en ander gezeur om geld. Ook niet voor de bestrijding van allerlei ziektes, waaronder kanker, hersen- en longaandoeningen. Daar is de overheid voor. Afgelopen periode is maar weer eens gebleken, hoe gemakkelijk de overheid miljoenen en zelfs miljarden voor anderen uitgeeft. De overheid kiest zelfs liever voor wapentuig voor vreemden, dan voor de gezondheid en het welzijn van de eigen burgers. Daarnaast heeft dit kabinet ook geen moeite met het bombarderen van mensen, waaronder zelfs kinderen. Al dan niet lijdend aan kanker of een andere ziekte.
Vandaag ontving ik een envelop van de kankerbestrijding. Of ik bereid ben te doneren. Ik kon drie euromunten in een gestanste gaten doen en de kaart vervolgens met een bijgesloten envelop terugsturen. Wat zou die grap eigenlijk kosten?
Maakt niet uit, ik draag niets bij. Ik geef enkel een verwijzing naar de bodemloze putten, waar de Kankerbestrijding zou kunnen aankloppen. Te beginnen bij Hugo de Jonge. Dat heerschap heeft ergens nog €5 miljard liggen. En dan de oorlog in Oekraïne en de klimaatonzin. Het is een regelrechte schande dat die zaken prevaleren boven de gezondheid en het welzijn van de burger.