Ander blogs en websites

vrijdag 9 juni 2023

Wat warm

Vanmorgen heb ik weer mijn ochtendgymnastiek gedaan. Weer een aanhangwagen gevuld en de inhoud verhuisd. Dit keer heb ik hem niet uitgeladen. Ik ben in afwachting van wat andere activiteiten, die ertoe moeten leiden dat het spul in de grote loods kwijt kan. Morgen komt er weer ruimte, als met het huisraad gaat verplaatsen naar de woning. Dan kan ik de wagen hoppa achteruit de loods in rijden. Ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met het achteruitrijden en manoeuvreren.
Zo'n verhuizing beschouw ik ook als een project. Ik pak hem daarom ook planmatig en gestructureerd aan. Geen overbodig gesjouw, tussentijds resultaten en vooral aan mijn fysieke gezondheid denken.
Het kwam mij zeer gelegen, dat Sonja 's middags na de koffietafel, de auto nodig had. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden.
Thuis heb ik bijna de hele middag achter of voor mijn laptopje gezeten. Ik ben namelijk ooit een album kwijtgeraakt dat digitaal opgeslagen was. De leverancier heeft hem voor mij weggegooid. Ik kan de albums zowel lokaal als op hun website bewaren. Echter, op hun site geldt een bewaartijd voor een bepaalde duur en tussentijds is overgestapt op een andere fotoboer. Gevolg was, dat ik een paar digitale albums ben verloren.
Een ervan gaat over mijn hobby : brom-  en motorfietsen. Het afgedrukte exemplaar heb ik nog. Maar ik had geen zin om al die teksten weer te gaan intypen en de bijbehorende foto's opzoeken en uploaden. Dus ik heb van dat album gewoon de pagina's gefotografeerd! Gemak dient ook deze mens. Nu hoefde ik enkel in het digitale versie de gemaakte foto's paginagroot op te nemen. Klaar! Hoewel, ik was er wel een middag zoet mee. Tussentijds moest ik toch nog met Fenna even naar buiten.