Ander blogs en websites

donderdag 8 juni 2023

Wat een ochtendgymnastiek

Vanmorgen, na het gebruikelijk ochtendritueel, ben ik weer aan de slag gegaan in de kleine loods. Hij begint al aardig leeg te raken. Dit keer kon ik de aanhangwagen in de loods parkeren. Zo werd het heen en weer lopen een stuk minder. Dit keer waren de stellingen met bakken met voorraden aan de beurt. Ik heb daarvoor speciaal bananendozen ingezet. Er is namelijk ook een stelling / rek met kleine bakken voor o.a. schroeven, ringen, moeren en meer van die kleine onderdelen. Ik kon die bakje uit de stelling nemen in in zo'n doos doen.
Om het gesjouw te beperken heb ik ook gebruik gemaakt van de elektrische kruiwagen. Wat een gemak! Eerst dat ding volmaken, dan een stukje laten rijden tot met de bak in de aanhangwagen en vervolgens de dozen hoppa in de wagen schuiven. Ik moest wel telkens trapje op en trapje af, in de wagen klimmen en er weer uit. Dus ik heb mijn ochtendgymnastiek erop zitten. Zonder Ab Goubitz en zonder piano begeleiding van Arie Snoek en gelukkig niet op zo'n vroeg tijdstip.
Ik was inclusief het weer uitladen in de grote loods rond half een klaar. Ik vond het weer mooi en genoeg geweest voor vandaag. Fijn als je geen werkgever hebt, dan ga je naar huis als je het zat bent. 😀 Thuis werd ik opgewacht door een blije Fenna. Ze had geen lunch voor me gemaakt, maar in haar mand blijven maffen. Hoewel, echt slapen doet ze dan niet. Ze ligt te wachten totdat ze een bekend geluid hoort; dat van mijn voetstappen en van de sleutel in het slot van de deur.
We zetten vaak de radio aan als we weg gaan. Dan hoort Fenna niet alles.