Ander blogs en websites

zaterdag 10 juni 2023

Van het oostfront

Ik las dat de oorlog in Oekraïne een nieuwe fase ingegaan is. Of bedoelt men een nieuw fiasco? De Russen heetten de Oekraïners namelijk van harte welkom in hun 'vleesmolen', zoals die regio inmiddels ook door Oekraïense militairen genoemd wordt.
De Amerikaanse satellieten, die het op de dag van de MH17 tragedie toevallig niet werkten, houden de Russen constant in de gaten. Het valt mij mee, dat die satellieten nog niet door Rusland verplaatst of vernietigd zijn
Omdat Hongarije nog zijn eigen politieke en militaire koers wil blijven varen en dus geen partij wenst te kiezen in het conflict, heeft wreedaard Zelensky wat nieuws bedacht. Alle Oekraïners met een Hongaarse achtergrond moeten het leger in. Ze worden subiet naar het front gestuurd.
Turkije wordt door het Westen / Amerika ook aangepakt. Erdogan weigert Zweden lid te laten worden van de NAVO. Amerika en de NAVO zijn subiet begonnen met het zaaien van angst. Ze beweren dat Turkije geteisterd gaat worden door terreuraanslagen en adviseren de toeristen weg te blijven. Leuk hoor, dat beschaafde Westen. India heeft ook nee gezegd tegen een aanbod van de NAVO om lid te worden.
Het wordt alsmaar duidelijker vanwaar de interesse van Amerika in Oekraïne vandaan komt.  Sinds 2014 toen Amerika de staatsgreep startte, is de zoon van Joe Biden bezig belangen in de Oekraïense olie- en gasindustrie te kopen. Het is net als het met de UFO's vergaat : eerst decennia lang liegen en getuigen straffen en/of bedreigen of voor gek verklaren en dan is er plots de waarheid.