Ander blogs en websites

donderdag 1 juni 2023

Een naakte vent!

Toen ik vanmorgen met Fenna de deur uitstapte, zat er een kat bij ons tuintje. Fenna is altijd erg nieuwsgierig naar dat beest. Ze ziet hem vaker en ze hebben elkaar een paar keer besnuffeld. Dit keer hield ik haar kort aan de riem en kon ze enkel van een afstandje kijken en de geur opsnuiven
Terwijl ik daar stond te wachten, zag ik in een flits dat iemand spiernaakt achter z'n voordeur naar mij stond te gluren. De ruiten van de deur zijn weliswaar beplakt met van dat 'ondoorzichtige' folie, maar dat ging hier niet op. Meneer (80) gluurt dan door openingen in de raamfolie. Al eerder hoorde ik van buurtbewoonsters over de onthullende verschijning. Meneer denkt dat niemand hem kan zien staan, maar de waarheid is anders. Ik heb mijn blik direct afgewend, want ik moest ook nog ontbijten en van mijn koffie genieten. 
Dat meneer de hele dag in een badjas rondloopt, moet ie zelf weten. Maar zo naakt achter een ruit waarvan hij denkt dat ie onzichtbaar is, gaat mij wat te ver. Volgens de vrouwelijke getuigen staat ie dan vaak aan zijn onderbuik te krabben. Brrr! Hij zal daar ongetwijfeld gestaan hebben, omdat hij niet wil dat Fenna die kat wat doet. Dat gebeurt ook niet, maar daar heeft ie geen weet van. Het is dezelfde meneer die zo loopt te mauwen als ik het pleintje onderhoud. Want dat mag volgens hem alleen de gemeente doen.