Ander blogs en websites

donderdag 6 april 2023

Eenzijdigheid

Ze waren een tijd uit beeld, maar nu zijn ze weer terug, de Oekraïense vluchtelingen. Ze hebben een andere, zo op het oog nieuwe, auto. Volgens ingewijden gaan ze geregeld even terug naar hun land. De man niet. Die schijnt in Polen uit te stappen, omdat ie niet in het leger wil. Dat snap ik wel. De keuze tussen leven en dood is niet zo moeilijk. Komt bij dat volgens de statistieken een militair in Oekraïne aan het oostfront nog geen week te leven heeft.
Er is weer geld opgehaald voor Oekraïne. Zinloos gebeuren, als ik andere Oekraïners hoor vertellen over hulpverlening. Alleen de hoge omes worden ermee geholpen. Zij willen daarom liever geen goederen, maar geld als hulp zien.
Er kwamen heel veel boze reacties, toen een man zei liever geen zwarte vrouw te willen hebben. Natuurlijk kwam BLM weer om de hoek kijken.  Andersom is zo'n uitspraak heel gewoon. Die worden zelfs op tv zenders openlijk gedaan; zwarten die liever geen blanke als partner willen. No problem.
Op een kermis werd een islamitische man in een botsautootje door een blondine geramd. Bij de man sloegen de stoppen door. Andersom zal het ook geen probleem geweest zijn.
De eenzijdigheid op z'n slechtst.