Ander blogs en websites

zaterdag 4 maart 2023

MH17 onderzoek nummer 2

Wopke Hoekstra gaat naar Oekraïne ter voorbereiding van he topsporen en straffen van Russische oorlogsmisdadigers. Voor de Russische verantwoordelijken zijn al diverse maatregelen getroffen. Met andere woorden, de uitkomsten van een onderzoek staan nu al vast. Amnesty heeft in het verleden klachten geuit over de misdaden van het Oekraïense leger. Maar die berichten moesten verdwijnen en/of gewijzigd worden in Russische beweringen.
Het wordt een onderzoek á la MH17. Een eenzijdig onderzoek met veel kul, politiek en weinig feiten, waarvan het vonnis op voorhand al bekend is. De oorlogsmisdaden van het Oekraïense leger vanaf 2014 tot 2022 op nota bene de eigen bevolking worden gemakshalve vergeten.
Dat nou net Wopke Hoekstra zich gaat bezighouden met het onderzoek naar misdaden tegen de menselijkheid. Hoekstra is zelf ook verantwoordelijk voor een dergelijke misdaad, namelijk die van de Toeslagenaffaire. Wanneer worden de huichelaars Mark Rutte en Wopke Hoekstra voor het Haags tribunaal gedaagd? Nederland en Mensenrechten, ja, ja. Huichelarij!