Ander blogs en websites

maandag 9 januari 2023

Prins Harry

Wat in Braziliƫ gebeurd is en eerder in de VS, geeft aan dat de democratie tanende is en mensen tegenwoordig niet meer kunnen omgaan met een afwijzing / verlies. Overigens vind ik zo'n bestorming minder erg dan alle slachtoffers die de links partijen in Braziliƫ gemaakt hebben. Lula vindt het juist andersom. Het is maar net hoe het links uitkomt; een mensenleven telt niet.
Veel Britten zijn boos op prins Harry vanwege zijn boeken en het recent gehouden interview. Het koninklijk huis is in de VK heilig, Dus passen daar geen negatieve verhalen bij. Eerlijk gezegd heb ik zelf zo mijn twijfels over het 'ongeluk' dat prinses Diana is overkomen. Het kan even zo goed een geplande actie geweest zijn. Er werd op haar gejaagd, omdat ze 'anders' was. Anders dan het koninklijk huis wilde. Dat wilde trouwens ook dat Charles met zijn scharrel Camilla ging trouwen en niet met Diana. Harry is boos op zijn vader, Charles.
Harry heeft toegegeven zo'n 25 Afghanen te hebben doodgeschoten. Heel opvallend, want het is voor een militair erg ongewoon om de 'score' te vertellen. Of wil Harry aangeven, dat ook leden van het koninklijk huis mensen kunnen / moeten doden? Of is het een vorm van spijt betuigen? Maar ach, prins Bernard heeft ook op Duitsers geschoten. Moet je je daarvoor schamen? Amnesty gaat dat echt niet uitzoeken. Harry is nu eenmaal geen zoon van Poetin.
De pers zal wel flink tekeer gaan tegen Harry en Megan. Want ook de Britse media is eenzijdig en manipuleert graag. Zeker als het om het koninklijk huis gaat. Het duo heeft gekozen voor de vrijheid. Weg uit het keurslijf van de familie. Ik wens Harry en Meghan veel sterkte en succes in hun eigen 'vrije' leven toe.