Ander blogs en websites

zaterdag 7 januari 2023

Mannenwereld

Ze zijn er nog steeds, de vrouwen die menen dat ze zonder mannen beter af zijn. Ik schud dan maar mijn grijze hoofd en lach er inwendig om. Tegelijkertijd denk ik dan : "Onder welke steen heb jij gelegen?" Maar ach, ze zijn jong en fanatiek en denken het allemaal zo goed te weten.
Zouden ze in een nuchter moment nooit eens aandachtig om zich heen gekeken hebben? Bijna alles wat ze zien en gebruiken is door mannen gemaakt en wordt door dat zelfde onnodige volk onderhouden en/of bediend. Huizen, wegen, auto's, fietsen, speeltuinen, bossen, apparaten, zwembaden, winkels, machines, schepen, vliegtuigen enz. Als de pleuris uitbreekt, variƫrend van een lekke band tot een complete oorlog, zijn er weer die nare mannen die het moeten opknappen. Natuurlijk zwerven er hier en daar vrouwen doorheen. Uitzonderingen bevestigen de regel. De vrouwen die beweren het zonder vent ook te kunnen stellen zullen het misschien niet geloven, zelfs voor kindjes maken is een man nodig. Zaadschieters zijn immers ook enkel mannen. Vrouwen zijn meer van willen trouwen en kindjes krijgen. Kindjes, met het zaad van??
Jammer dat er nog steeds vrouwen zijn die zich zo vijandig jegens mannen opstellen. Ze hebben duidelijk zelf een grote frustratie : geen man.