Ander blogs en websites

woensdag 7 december 2022

Geheimen

Er loopt een rechtszaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers. De zitting is weliswaar openbaar, maar er wordt toch geen publiek toegelaten. Hoezo dictatuur? Ik weet nu al wat het vonnis zal zijn van de betrokken D66 rechters.
Het geïmporteerde schaliegas uit Amerika is 20x duurder dan het eigen gas. Als het eigen gas nu al nauwelijks te betalen is, hoe moet het straks? Let op : straks (2023) gaan de accijns op brandstof ook flink omhoog : 6 cent per liter. Leuk hè, dat prijsplafond? Niet alleen de brandstof, ook andere belastingen worden relatief fors verhoogd. We moeten en zullen kapot gaan.
De Marokkaanse relschoppers hebben weer huisgehouden. Waar zijn hun ouders? Of komt er een wet om alle Marokkanen weg te sturen? Nederland Marokkaan-vrij?
De Lidl is met haar reclamespotjes na de KOZ en negroïde helemaal op de homotoer gegaan. Afgrijslijk zo'n homosprookje als reclame-uiting. In Duitsland, het moederland van Lidl, klaagt men ook steen en been van dit woke gedoe. Daar is men naarstig op zoek naar nieuwe woorden en het vervangen van woorden om tegemoet te komen aan het gender gedoe. Voor mij hoeft het niet, want die woorden zijn bekend. Soms ben ik een kater, dan weer een papegaai en af en toe een luis in de pels van anderen.
Zal er ook ten aanzien van onze dames en heren politici bagger uit Twitter naar boven komen? In Amerika is op dit moment de verborgen Twitter info omtrent de samenwerking tussen de Democraten en de FBI een hot item. Hierbij gaat het o.a. om de laptop met gevoelige info van Joe Bidens zoon.