Ander blogs en websites

vrijdag 4 november 2022

Op de koffie

Vanochtend heb ik mijn 2e kopje koffie bij de koffiegroep gedronken. Sonja regelt met anderen op de vrijdagochtend een koffie-inloop. Er is een wandelgroep, die na de wandeling aan de koffie gaat. Maar er komen ook anderen, die niet vooraf wandelen. De inloop is bedoeld voor iedereen.
Aan het eind van de maand is er ook een soepmaaltijd. Het was er gezellig druk, met bijna allemaal grijze hoofden. We spraken over hoe lastig het is om een locatie voor dit soort activiteiten te vinden. Een van de gasten zei, dat er voor elk probleem een oplossing te vinden is. Reden voor een ander om te zeggen, dat het bij veel gemeentes andersom benaderd wordt : voor elke oplossing zijn er problemen. Haha! Wat dat betreft valt het hier mee.
Onder het koffie drinken werd mij om hulp gevraagd door een van de aanwezige. Ze vroeg of ik bij haar huis een camera wilde komen ophangen. "Hij is gebruiksklaar, maar moet alleen nog aan de muur opgehangen worden", lichtte ze toe. Natuurlijk wil ik dat doen. We zijn nu eenmaal op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?