Ander blogs en websites

maandag 1 augustus 2022

Asielzoekers?

In Amerika zijn sinds de Democraten aan de macht zijn ruim 3 miljoen(!) illegalen aan de grens met Mexico aangekomen. Sinds kort sturen de gouverneurs veel migranten in bussen naar Washington. Daar klaagt de burgemeester over de enorme stroom van meer dan 4.000 buitenlanders. De burgemeester eist dat de regering de Nationale Garde naar het zuiden stuurt, om de orde te herstellen. De staat Texas dreigde al eerder zich af te scheiden van de rest van de VS, vanwege het immigratiebeleid. Tot op de dag van vandaag heeft de regering van Joe Biden niet gereageerd.
Ook in ons land is de immigratie uit de hand gelopen. Veel steden weigeren migranten te herbergen. Het kabinet wil echter haar beleid doorzetten en desnoods gemeentes dwingen tot opname van migranten. Ik denk dat het uiteindelijk zal uitlopen op een volksopstand tegen migranten. Genoeg is genoeg. Ons landje kan amper de eigen toko bestieren en geeft migranten een voorkeursbehandeling. Dat is regelrechte discriminatie.
Als ik alleen al lees en hoor hoeveel overlast AZCriminelen hier met name in en rond Kampen veroorzaken, zeg ik : stop de instroom! Niet alleen winkeliers ook de burger ondervindt problemen met de AZCriminelen. Ze stelen, dreigen, vernielen en genereren erg veel zwerfvuil. Veel AZCriminelen verdwijnen en verspreiden zich over Nederland.